söndag 30 maj 2010

tågresa

Börjar med ett par bilder på Kevin som hade kalas igår ,han har fyllt 6 år.nedan Linus som matade Kasta med mycket godis och tårta.
I Fredags så skulle Tuva följa med till jobbet och för första gången åka pendeltåg. Vi gick en promenad på 40 min. innan vi kom fram till stationen där vi fick vänta en stund innan tåget kom in, Tuva helt oberörd när det rullade in.

Lite konstigt att dörrarna öppnas, får kolla lite på det .



Hur länge ska vi sitta här Matte?





Nu äntligen ska vi gå av. Det gick hur bra som helst. Det Tuva har fått för sig är att morra, skälla på lite av varje just nu även på folk som ser mysko ut. Får vi jobba bort. Men helt klart nyttigt för henne att åka tåg , ska göra det fler gånger, ska ta med henne i miljöer bland mycket folk.

Här nedan är vi på jobbet , Tuva har hittat en leksakshund som hon busar med .Hon gillar pensionärerna och dom henne.









På hemvägen morgonen efter så gick vi i skogen innan vi gick hem för att sova ett par timmar innan det var dags för kalaset hos Kevin. Ida kom och hämtade Bella för att ta med för fotografering i en studio , Det ska bli annons /reklam för en pjäs i höst.Valle och Vinna var också med Jonas och Ida hade fullt upp hela dagen, men hundarna skötte sig jättebra , kunde vila emellan tagningarna, det togs säkert tusentals bilder.....Snälla Ida tog med Bella på en eftermiddagspromenad sedan.

Tur jag var ledig Lördag natt , men nu har jag 3 nätter framför mig, ska ut med Tuva nu , Bengt tar ut Bella, bra att dela på dom lite.