lördag 12 juni 2010

utställning bla.

Börjar med några bilder från förra helgen då det var så fint väder, Barn och barnbarn var här en sväng, Nedan blåser Kevin såpbubblor och Bella och Tuva måste ju vara med och jaga bubblor. Här åker Kevin kana med vatten sprutande och var ska "kyrkan" vara om inte mitt i byn?

Sen kan jag kolla hur Linus bygger lego under koll av Kevin.
På nationaldagen aordnade AFR/ ULO Rotteilerns dag , flera trevliga Rottweiler deltog med härliga Mattar och Hussar , läs mer på Upplands hemsida AFR, där läggs in lite bilder.......
Märta och Tuva plus Bella var så varma , det var ju strålande väder den dagen , så Lena och jag gick ner till Mälaren för ett dopp och både Märta och Tuva tog några simtag även om Tuva mest fäktade i luften , det får vi träna på.... Bella simmade som vanligt bra och hämtade vatten leksakerna.


Idag har vi varit på utställning på Bro- Håbo BK , det gick jättebra , vi är supernöjda. Tack Lena för att du höll mig sällskap hela dagen, Tuva var särskilt förtjust som kunde leka med sin kompis under väntetiden. Nästa helg är det eran tur på SSU, vi håller tummarna för er, kan inte komma och titta tyvärr , våra barnbarn är här och det är ju så roligt! Det kommer helt säkert gå JÄTTEBRA!För er. Nedan Märta och Tuva som kampar om en plastflaska, dom kommer nog alltid vara kompisar det roliga är att Bella tycker Märta är helt ok. Igår var vi och gick "Dragetrundan" med alla hundarna och Bella accepterar Märta hur bra som helst. Fast Bella funkar med dom flesta hundarna faktiskt. Hur som helst Tuva ställdes ut i dag och fick den här kritiken: Mentalitet: Utmärkt!
Vacker tikvalp av utmärkt typ. Vackert feminint huvud mörka ögon, välburna öron, utmärkt pigment,tillräcklig hals, stabil rygg. Välutvecklad bröstkorg för åldern, utmärkta vinklar. Vacker päls. Utmärkt tanfärg. Rör sig utmärkt, och sist men inte minst ?! Välvisad. Ha, ha.
Tuva skötte sig bra som vanligt fick HP och blev BIR valp, Bisfinalen blev hon uttagenn i första gruppen ( av 22) men sedan åkte vi ut, inte hennes domare som dömde finalen för valparna. Men jag är så nöjd med resultatet. Nu blir det ingen utställning förrän vi går i officiell klass.