måndag 6 september 2010

skogen,m.m.

Ska försöka skriva lite efter en jobbarhelg. Tre nätter skönt nu är jag ledig till Onsdag , fast imorgon måste jag på apt möte kl. 13. Har inte tid! Massor att göra hemma. Imorse på vägen hem stannade jag i Bro och tränade med Tuva om varit med mig på jobbet, vi ska ju ev. tävla på Lördag och känns bra att träna där tävlingen kommer att vara, ska nog dit ett par gånger till. I början av veckan var Gunsan och jag på Väsby BK och tränade lydnad och uppletande, lite bilder ifrån det här nedan.

Gunsan ska skicka Yatzy, Tuva kikar hon fick inte springa för det visade sig vara jättesvårt för hundarna på ängen i det höga gräset, fast bra träning.


Här kommer Yatzy i full fart med en råtta i munnen.
Bella fick också springa ett par skick.






En dag var vi i Rösaring och skulle ta ner snitslarna från det sista spåret från Bevaknningshelgen. Sedan tog vi en riktigt skön promnad, det är verkligen fina marker där och ganska stort, lite bilder ifrån promenaden. Tuva som rullar sig i gräset.




Bella och tuva kampar såklart med pinnar.





Gunsan med Yatzy och Kasta.









Kasta 12 år! Pigg och glad , tror hon ska upp på värstingstenen , hundarna inser ju inte när dom kanske inte klarar allt som i ungdomens dagar.







Tuva igen, hon tuggar på något , minns inte om det är ben eller pinne.



Här nedan ligger Tuva på vår altan på framsidan ,Bengt håller på att bygga ut den så den går utefter hela framsidan.
















Sedan som ni kanske läst på nyhetssidan så blev Emma ocH Grim uppflyttade till HKL i spår igår Söndag! Superduktiga med så höga p. som 529,5 p. GRATTIS igen.
Betygen var så bra:
Spårupptag: 10-10
Spår: 8- 8, två pinnar borta
Budföring: 9-9, Grim låter för han är så taggad.
Platsliggande: 10-10
Linförighet: 9-9, jättebra med tanke på att det inte varit Grims starka moment, bra tränat.
Framförgående: 9-9
Läggande: 9-9
Inkallande: 10-10
Kryp: 8,5-8,5
Apportering: 8-8 , Grim tappade apportbocken
Hopp: 10-10